5кг Буш Артемиа Цистс

Артемија циста је одлична крмница која је погодна за храњење беби козица и рибе. Ларва цисте артемије је исхрана са високим садржајем протеина, тако да је фантастична биолошка крмна риба, шкампи и раковице.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

38.јпг


Артемија циста је одлична крмница која је погодна за храњење беби козица и рибе. Ларва цисте артемије је исхрана са високим садржајем протеина, тако да је фантастична биолошка крмна риба, шкампи и раковице. Наши производи немају нечистоћу пажљивим прегледом и обрадом уз употребу најнапредније опреме за прераду и технологије.

2. Параметар производа

Зрна / г> 300000, протеини> 70%, липиди> 20%, високо незасићена масна киселина 15мг> г, Спецификација пепела ДВ 12%, садржај воде 5-8%, брзина излучивања> 90%

3. Пакет производа и складиштење

Производи се пакују кашичицама, а свака кофа је 5 кг.

Да бисте правилно ускладили цисте артемије, молимо вас да их држите из непосредне сунчеве светлости. За краткотрајно складиштење чувајте на хладном и сувом месту. Боље држите посуду чврсто затворену како бисте спречили садржај од влаге. Када се контејнер отвори, употребите их у року од неколико дана.

За дуготрајно складиштење:

Чувајте смрзнуто на (0ºЦ) -17ºЦ или ниже. Молимо, у условима хладјења од 0 ° Ц до + 5 ° Ц до 24 месеца.

Ако узимате цисте артемије из складишта, држите се 12 сати напољу, а затим извадите.


4. Карактеристике производа


46.јпг

Наши производи немају нечистоћу, али имају високу стопу исхране и богату исхрану. Има високу прилагодљивост према неповољном окружењу и има добру плодност.

5. Метода излучивања цисте артемије

Стање заливања: Температура: 28-30 ℃, ПХ вриједност: 8-9, Вода: морске воде 2-3%

Осветљење: континуирано осветљење 1000-2000ЛКС

Аерација: налијемо 200мл воде и 0,25г овум у зглобну стаклену цев за издувавање. Стопа аерације се смањује од почетка до краја процеса, а јајна се адекватно одваја у води

Време: 24х

Hot Tags: 5кг кофе артемиа кости, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цена, за продају
Istraga