Стопа излучивања 85% цисте артемије

Стопа излучивања 85% цисте артемије

Наши производи, цисте артемије немају нечистоће, већ имају богату исхрану, високу стопу исхране и јаку прилагодљивост непријатељском окружењу, због чега су артестријске цисте у нашој компанији свеже и одличне мамце за рибе, шкампи и ракове.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

5.јпг


Цисте Артемије су изврсна крмна стока за ракове, ракове, рибе и друге вештачке саднице које имају богате исхране као што су протеини, лизин и сирова масноћа итд. Тако су најбоља сточна храна за бебе, рибе и ракове. Наши производи пажљиво су прегледани и обрађени коришћењем најнапредније опреме за прераду и технологије, тако да немају нечистоће и високу исхрану.

2. Параметар производа

Зрна / г> 300000, протеини> 70%, липиди> 20%, високо незасићена масна киселина 15мг> г, Спецификација пепела ДВ 12%, садржај воде 5-8%, брзина излучивања> 90%

3.Продуцт феатуре

Наши производи немају нечистоћу, али имају богату исхрану, високу стопу исхране и јаку прилагодљивост непријатељском окружењу, због чега су цисте артемије у нашој компанији свеже и одличне мамце за рибе, шкампи и раковице.

4. Стопа излучивања

Наша компанија користи напредну технику сушења ниским температурама и производну технологију за пречишћавање, замрзавање, тестирање (брзина изгарања), ремит, стрмих, сувих и пацова цемента артемије, а наши производи се пажљиво сакупљају и обрађују. Сви горе наведени производи ће осигурати да ће проценат излучивања бити 85% или више.

Класа / излучивање / ефикасност исцрпљења: АА> 90% 4 килограма ларве / за килограм овум

А> 80% 3,5 килограма ларве / за килограм овум

Б> 70% 3 килограма ларве / за килограм овум

Hot Tags: стопа испаравања 85% цистова артемије, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, на продају
Istraga