Конзервирана Артемија

Конзервирана Артемија

Артемија, која се назива и бриљантним шкампима, шири се преко језера за испаравање соли или сланог језера. Има велику вредност исхране. Лако се може извести и постати добра дијета за саднице, тако да је популарна у воденој производњи.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

56б77ад98д1001е9ц1б35е06б20е7бец55е797ац.јпг


Артемија, која се назива и бриљантним шкампима, шири се преко језера за испаравање соли или сланог језера. Има велику вредност исхране.

2.Продуцт феатуре

Јаја раствора раствора соли су посебна јер могу дуго бити у стању мировања и могу се сушити и спаковати конзервама на продају. Затим се лако љуштају и постану добре дијете за саднице, тако да су популарне у воденој производњи.блоб.пнг (Артемиа салина) блоб.пнг


3.Храна и паковање производа

Наши производи се пакују вакуумским кантама од 425 г и 12 вакумских заптивених конзерви по картону. Они се чувају у великим, непропусним бачвама под условима хладног складиштења. Наши стандарди контроле квалитета осигуравају да су производи гарантовани свежи и достигну наше спецификације процентуалних процената.


4.ФАК

П: Како проценити стопу израде производа?

О: Обично је ефикасност класе / излучивања / излучивања овако:

АА> 90% 4 килограма ларве / за килограм овум

А> 80% 3,5 килограма ларве / за килограм овум

Б> 70% 3 килограма ларве / за килограм овум

Ми смо водећи произвођач артемије, због одличног квалитета и конкурентне прице.Со наши производи ће омогућити купцима ослободити.


Hot Tags: конзервирана артемија, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, на продају
Istraga