10кг Буцкет Брине Схримп Еггс

10кг Буцкет Брине Схримп Еггс

Јастребово јаје од шкриљаца је дивна сточна храна која је погодна за храњење шкампа и рибљих садница. Ларва јаја из шкриљаца раствора има високу количину протеина, па је то фантастична биолошка крмна риба, шкампи и раковице. Производи се пакују кашичицама, а свака кантица има тежину од 10 кг.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

10.јпг


Јастребово јаје од шкриљаца је дивна сточна храна која је погодна за храњење шкампа и рибљих садница. Ларва јаја из шкриљаца раствора има високу количину протеина, па је то фантастична биолошка крмна риба, шкампи и раковице. После пажљивог прегледа и обраде уз употребу најнапредније опреме за прераду и технологије, наши производи немају нечистоће, већ имају обилно исхрану.

2. Параметар производа

Житарица> 70%, липид> 20%, високо незасићена масна киселина 15мг> г, Спецификација пепела ДВ 12%, садржај воде 5-8%, брзина излучивања> 90%, нечистоћа <>

3. Пакет производа и складиштење

Производи се пакују кашичицама, а свака кантица има тежину од 10 кг.

За краткотрајно складиштење, чувајте ракове јаја на раствору на хладном и сувом месту. Ако их не користите одмах, држите посуду добро заптивену како бисте спречили садржај од влаге. Када се контејнер отвори, употребите у року од неколико дана. Док за дуготрајно складиштење: Држите замрзнуто на (0ºЦ) -17ºЦ или ниже. Молимо, у условима хладјења од 0 ° Ц до + 5 ° Ц до 24 месеца.

Ако узмете јаја из раствора слане ражњеве, држите се 12 сати напољу, а затим извадите.

4. Карактеристике производа

Наши производи немају нечистоћу, али имају високу стопу исхране и богату исхрану. Штавише, имају добру плодност.

5. Упутство за употребу

Прво, користите конусни инкубатор, ставите 1,5-2г салата од шкриљаца на литар морске воде.

Затим направите одговарајуће стање исхране: Температура: 28-30 ℃, ПХ вриједност: 8-9, вода: морска вода 2-3%, континуално освјетљење: 1000-2000ЛКС ,; наставити да се надувава и држи јаја суспендована и ваљана.

Коначно, након 24 сата, издувавање ће се зауставити и издувавање се потпуно плута на површини воде, а ларве се стављају у вреће од 200 мрежица на дну конусног инкубатора.

Hot Tags: Јаја од јаја од раствора од 10кг кашике, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Istraga