25кг Буцкет Брине Схримп јаја

25кг Буцкет Брине Схримп јаја

Јасто сок од шкриљаца је дивна сточна храна за исхрану шкампа и рибе. Ларва јаја из шкриљаца има високу количину протеина, стога је то фантастична биолошка крмна риба, шкампи и ракови посебно за бебе од њих. Производи се пакују са 25кг кашике.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

17.јпг


Јаболко од шкриљаца је дивна сточна храна за исхрану шкампа и рибе. Ларва јаја из шкриљаца има високу количину протеина, стога је то фантастична биолошка крмна риба, шкампи и ракови посебно за бебе од њих. Пажљивим прегледом и обрадом коришћењем најсавременије опреме за прераду и технологије, наши производи имају богату исхрану без нечистоћа.

2. Параметар производа

Зрна / г> 300000, протеини> 70%, липиди> 20%, високо незасићена масна киселина 15мг> г, Спецификација пепела ДВ 12%, садржај воде 5-8%, брзина излучивања> 90%

3. Пакет производа и складиштење

Производи се пакују са 25кг кашике.

Наши производи не смеју бити изложени директном сунцу. За краткотрајно складиштење, чувајте ракове јаја на раствору на хладном и сувом месту. Ако се не употребљавају одмах, држите контејнер добро затворен како бисте спречили садржај од влаге. Када се контејнер отвори, употребите у року од неколико дана. Док за дуготрајно складиштење: држите замрзнуто на (0ºЦ) -17ºЦ или ниже. Молимо, у условима хладјења од 0 ° Ц до + 5 ° Ц до 24 месеца.

Проследите 12 сати напољу када се јаја из шкриљана соли узимају из складишта, а затим се извадите.

4. Карактеристике производа

Наши производи имају високу стопу исхране и обилну исхрану, а они могу прилагодити неповољно окружење, стога имају добру плодност.

5. Упутство за излучивање

Стање заливања: Температура: 28-30 ℃, ПХ вриједност: 8-9, Вода: морске воде 2-3%

Осветљење: континуирано осветљење 1000-2000ЛКС

Аерација: налијемо 200мл воде и 0,25г овум у зглобну стаклену цев за издувавање. Стопа аерације се смањује од почетка до краја процеса, а јајна се адекватно одваја у води

Време: 24х

Hot Tags: 25кг кашике јаја за ракију, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цијену, на продају
Istraga