Јагње са јајима од кашастог ракије

Јагње са јајима од кашастог ракије

Јаболко јаје од шкриљаца је добра сточна храна која се уклапа у храну и рибу. Може да аклиматизује неповољно окружење и има добру плодност. Ларва јаја из шкриљаца раствора је исхрана са високим садржајем протеина, тако да је то фантастична биолошка крмача шкампа, риба и ракова.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа


16.јпг


Јаболко од шкриљаца је дивна сточна храна која је погодна за храњење шкампа и рибе. Може да аклиматизује неповољно окружење и има добру плодност. Ларва јаја из шкриљаца раствора је исхрана са високим садржајем протеина, тако да је то фантастична биолошка крмача шкампа, риба и ракова. Пажљивим скенирањем и обрадом уз употребу најнапредније опреме и технологије за обраду, наш производ има високу стопу исхране и обилно исхрану.

2. Параметар производа

Зрна / г> 300000, протеини> 70%, липиди> 20%, високо незасићена масна киселина 15мг> г, Спецификација пепела ДВ 12%, садржај воде 5-8%, брзина излучивања> 90%

3. Пакет производа и складиштење

Производи се пакују врећама, са којима се врло лако рјешавају након отварања пакета.

4. Упутство за употребу

Прво, користите конусни инкубатор, ставите 1,5-2г салата од шкриљаца на литар морске воде.

Затим направите стање исцрпљивања: Температура: 28-30 ℃, пХ вредност: 8-9, вода: морска вода 2-3%, континуално осветљење: 1000-2000ЛКС; наставити да се надувава и држи јаја суспендована и ваљана.

Коначно, након 24 сата, издувавање ће се зауставити и издувавање се потпуно плута на површини воде, а ларве се стављају у вреће од 200 мрежица на дну конусног инкубатора.

Hot Tags: вреће јаја за ракију од рајчице, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цијену, на продају
Istraga