25кг капе црта Артемиа декапсулисана

25кг капе црта Артемиа декапсулисана

Извор декапсулисаних цистова артемије су цисте артемије у мирној фази из Аралског мора. Ослободимо се тврдих шкољки цистаца артемије на ниским температурама, након овог процеса, остали су светло наранџасти ембриони, који штеде све садржаје хранљивих материја у цистама артемије.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа


25.јпг


Извор декапсулисаних цистова артемије су цисте артемије у мирној фази из Аралског мора. Ослободимо се тврдих шкољки цистаца артемије на ниским температурама, а након овог процеса, остали су јаки наранџасти ембриони, који штеде све садржаје храњивих материја у цистама артемије. Кроз процес луцирања, бактерије у шкољкама су убијене, тако да може избјећи заразу болести артемијских циста. Штавише, наши производи се не морају издувавати, умјесто тога, директно хранити саднице.


2. Функција производа

Наши производи се могу директно користити за храњење садница без издувавања, а величина је одговарајућа за храњење. Као што је сточна храна, децапсулиране цисте од артемије имају више енергије и исхрану него артемијске цисте, јер када су цисте артемије у мирном периоду, неће потрошити никакву снагу, већ ће уштедјети више исхране. За наше производе не доживљавамо процес пражњења, исхрана неће бити одскочена. Имају богате протеине и незасићене масне киселине које су корисне за бебе и рибе. И величина је погоднија за саднице бебе.


3. Примена производа

Наши производи су одлични мамци за мале рибе, све врсте риба, шкампи и раковице.


4.Производ Пакет

Наши производи су упаковани кашичицама, а свака канта је 25КГ.

Hot Tags: 25кг кофеина декапсулисане цисте артемије, Кина, произвођачи, добављачи, купују, цену, на продају
Istraga