Кутије са декапулисаним јајима с јајима од кашике

Извор декапсулисаних јаја сланог ракије је јаја јаја од раствора соли у стању мировања из Аралског мора. Наши производи се могу директно користити без издувавања, а величина је врло добра за храњење садница бебе.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

30.јпг

Извор декапсулисаних јаја сланог ракије је јаја јаја у сланој води у стању мировања   из Аралског мора. После пилинга тврда шкољка јаја јаја у сланој води у условима ниске температуре, а остатак су јаки наранџасти ембриони који чувају садржај хранљивих материја у јајима шкампа. Кроз процес луцирања, бактерије у шкољкама су убијене, па зато може спречити заразу болести јаја с шкампима сланог рака. Такође, наши производи не морају бити издувани, умјесто тога, само хранити саднице директно.


32.јпг


2. Предност производа

Наши производи се могу директно користити без издувавања, а величина је одговарајућа за храњење садница бебе. Као мамци, декапулисана јаја јаја од раствора соли имају већу хранљиву вредност од јаја јајника од шкриљаца, јер када су јаја у раствору сланог рака у мирном периоду, неће потрошити никакву енергију, већ ће уштедјети више исхране. За наше производе не доживљавамо процес пражњења, исхрана неће бити одскочена. Имају богате протеине и незасићене масне киселине које су корисне за бебе и рибе.


3. Примена производа

Наши производи су одличне дијете за било коју врсту риба, шкампа и ракова.


4.Производ Пакет

Наши производи су упаковани кутијама. Боље их чувати на хладном и сувом месту.

Hot Tags: у кокосовој амбалажи са јајима сланог кашастог рака, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, на продају
Istraga