Рибја храна деккапсулирана слана јаја јаја

Рибја храна деккапсулирана слана јаја јаја

Наши производи су јака јаја с јајима са јајима са јајима са сувим кашњењем, са три карактеристика: нема потребе за изваљевањем, природним мамцима и високим садржајем протеина. Они су укусне дијете за мале рибе, а рибе могу их поједити директно. Молим вас, немојте извлачити наше производе, само их користите за директно храњење рибе.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа


37.јпг


Наши производи су јака јаја с јајима са јајима са јајима са сувим кашњењем, са три карактеристика: нема потребе за изваљевањем, природним мамцима и високим садржајем протеина. Они су укусне дијете за мале рибе, а рибе могу их поједити директно. Наши производи скупљају добра јаја јајника од раствора и ослобађају се њихових шкољки, чија је исхрана богата. Производи стерилизације могу избјећи епидемију вируса; природни каротин чини боју рибе светлијим; и незасићене масне киселине чине рибу још жива.


2. Предност производа

Декапсовано јаје од шкриљана салама имају високу исхрану, као и житарице са растворљивим растворима, и имају богате протеине, су идеална сточна храна за саднице бебе. Одабрали смо добра јаја без икаквог загађења и имали смо укусност за рибље преференције. Штавише, јајима са јајима са растворљивим растворима из чисте кашице су чистије и неће утицати на квалитет воде.

3. Напомена о производу

Молим вас, немојте извлачити наше производе, само их користите за директно храњење рибе.


Hot Tags: јаја од сланог криса са децапсом, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, на продају
Istraga