Висококвалитетне цеске артемије неуспешне

Висококвалитетне цеске артемије неуспешне

Декапсована јаја од шкриљана раствора имају високу исхрану, као и житарице са растворљивим растворима, и имају богате протеине, тако да су идеална сточна храна за бебе. Одабрали смо добра јаја без икаквог загађења и имали смо укусност за рибље преференције.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа

40.јпг

● Наши производи су цисте квалитетне сухе артемије суве суверице. Они су укусна сточна храна за мале рибе и рибе могу их поједити директно. Добијамо добре цисте артемије и ослободимо се њихових шкољки, чија је исхрана довољна. Производи стерилизације могу избјећи епидемију вируса; природни каротин чини боју рибе светлијим; и незасићене масне киселине чине рибу још жива.

2. Предност производа

● Прво, изабрали смо добре цисте артемије без загађења и имали смо укусност за рибље преференције. Друго, наша терилизација је врло строга, тако да можемо гарантовати да нема штетних клица у нашим производима. Треће, пошто производи нису потребни, прехрана неће изгубити. Стога су наши производи здравији. Штавише, цисте атхесковог артемије су чисте и неће утицати на квалитет воде.

3.Инструкција употребе

Боље је да храните рибе три пута дневно.

Hot Tags: висококвалитетне цисте кости артемије, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Istraga