Dom > Новости > Sadržaj
Shengying Aquatic Products je pozvana da učestvuje na konferenciji za otvorenu promociju i konferenciju o spoljnoj trgovini i ekonomskoj situaciji u Binzhou Port Shore
- Dec 04, 2018 -


图片

25. i 26. oktobra Wang Zejun i Shang Bin u ime Binzhou Shengying Aquatic Products Co., Ltd. bili su pozvani da učestvuju na konferenciji za promociju otvaranja luka u Binzhouu i sastanku izveštaja o spoljnoj trgovini i ekonomskoj situaciji. Izvještaj će se održati u Binzhouovom carinskom servisu. Žao Qingping, član Stalnog komiteta Opštinskog odbora stranke i izvršni zamjenik gradonačelnika, prisustvovali su sastanku i održali govor. Rukovodioci relevantnih odjela opštinske vlade i relevantni lideri okruga i okruga, Bohai Bay Port Group, Qingdao Port, Yantai Port, Yingkou Port, Dongying Port, Weifang Port i druga luka preduzeća i lideri iz više od 100 predstavnici iz različitih regiona pokrajine su pozvani da učestvuju. G. Hu Yunjiang, sekretar stranke i predsednik Binzhou Port grupe, i Gao Changchain, zamjenik direktora Beihai zone za ekonomski razvoj, održali su prezentacije na sastanku. Sastankom je predsedavao Jang Ming, direktor Opštinske kancelarije.

图片

       Zhao Qingping je u svom govoru istakao da je Binzhou dobio ime po "Binhai obali, državi žute reke". To je važan dio planiranog plana razvoja Peking-Tijenđin-Hebei i izgradnje sveobuhvatne eksperimentalne zone konverzije nove i stare kinetičke energije. To je najveći administrativni region u regionu Žute reke Delta. Luka je most koji je otvoren za spoljni svijet i predstavlja lokomotu regionalnog ekonomskog razvoja. Komitet općinske partije Binzhou i opštinska vlada insistiraju na razvoju i izgradnji Binzhou luke Haixing City i Hong Kong Qiang City. Od početka ove godine, pokrajina je snažno promovisala integraciju luke Bohai Bay i pružila je važnu priliku za luku Binzhou da ubrza razvoj i razvoj skokova. Po završetku velikog broja velikih infrastruktura kao što su Bingang Railway, Qinbin Expressway, G228 Dandong Line i Beihai Oil Pipeline, u početku je uspostavljen integrisan transportni sistem koji integriše lukove, puteve, željeznice i cjevovode. Portna preduzeća i spoljnotrgovinska preduzeća pružili su širok prostor za detaljnu saradnju. Nadam se da kroz ovu promociju svi mogu dalje razumjeti Binzhou i obratiti pažnju na Binzhou. Nadamo se da će svi izgraditi most za Binzhou Development i uvesti više prijatelja u Binzhou da ulažu u industriju. Relevantna odeljenja grada, Beihai ekonomski razvojni zon i Luka Binzhou moraju konstantno da inoviraju koncept usluge i poboljšaju nivo usluge. Mi ćemo pružiti najpovoljnije politike, najbolju uslugu i najlakše okruženje, tako da svako može uložiti u Binzhou, bezbrižnost i uživati u životu.

图片

       Hu Yunjiang je u svom govoru istakao da Luka Binzhou ima očigledne regionalne prednosti, dovoljne resurse, snažnu industrijsku bazu i razvijenu transportnu mrežu. To je severna vrata Šandongskog mora i predstavlja glavnu glavu za integraciju Šandonga i Tianjin-Tijenđina, a nalazi se u nadležnosti provincije Šandong i regije Peking-Tijenđin-Hebei. Prednosti industrijskog transfera su očigledne i status je izvanredan. Luka Binzhou trenutno aktivno promoviše više od 10 projekata izgradnje sidrišta, kao što su tečni teretni teret, TNG, rasuti suvi teret i kontejneri, i postepeno poboljšavaju sistem sakupljanja i distribucije plovnih puteva od 50.000 tona, luke luke luka i naftovoda. Binzhou Port Group je iskoristio istorijsku priliku integracije lučkih resursa i stratešku strategiju jačanja pokrajine, izgradio visokokvalitetnu petrohemijsku industrijsku bazu u Lubeju, aktivno priključio staru i novu kinetičku pretvaranje energije, integraciju luke Bohai Rim, otvaranje a zemlja i nacionalna politika one-na-jedan i otvorili luku u spoljni svijet. Istraživanje i analiza industrijskog rasporeda, detaljna studija režima multimodalnog transporta, poboljšanje raznih infrastruktura i postepeno transformisati Binzhouovu luku u važnu bazu za transport nafte i tečnosti za hemikalije u regiji Bohai Rim, rasuti suvi teret, kontejneri, žitarice itd. Distributivni centar robe.

       Gao Changlian je predstavio razvojne prednosti Beihai ekonomskog razvojnog područja i izgled industrijskog sektora. U isto vrijeme, održao je govor o optimizaciji okruženja poslovnih servisa i jačanju vođenja elemenata politike. On je istakao da je zona Beihai za ekonomski razvoj blisko fokusirana na cilj "manje ispitivanja i odobravanja, visoke efikasnosti, odličnog kvaliteta usluga i snažnog osećaja za mase" i teži da stvori "Beihai model" dobra "reforma i ubrzati promociju" vladinih poslova ". Istovremeno, unaprijedićemo sistem podrške politici u smislu finansijske podrške, smanjenja poreza i naknada, sigurnosti zemljišta i podrške talentima, te pružiti solidne preferencijalne usluge i garancije za razvoj preduzeća u Beihai-u.

图片

       Na sastanku, Binzhou Port Group je takođe potpisao okvirni sporazum o strateškoj saradnji sa Yantai Port Group Co., Ltd., Kineskom inspekcijskom i sertifikacionom grupom Shandong Co., Ltd. i Zhongchuang Logistics Co., Ltd., i posvećena zajedničkom sprovođenju skladištenje na licu mesta, rezervacija linija i transport fidera. Agencije za brodogradnju, rasuti teret i logistički centri velikih razmjera kreiraju veliku platformu integrisane logističke usluge u Binzhouu.

图片

       Na Forumskoj sceni, Wang Haixia, direktor Instituta za ekonomiju i industriju kineskog komunikacijskog instituta za planiranje i dizajn u vodama, direktor i vanredni profesor Sekcije za nastavu i istraživanje svjetske ekonomije u partijskoj školi Pokrajinske partijske stranke Shandong, Kong Xiangrong , Doktor ekonomije Univerziteta Shandong, i Wang Feng, direktor Sektora za koordinaciju carinskog odobrenja pokrajinskog porta, odnosno održana su posebna predavanja u cilju otvorenog ekonomskog razvoja i usluga carinjenja.