Шримп Флаке Фисх Фоод

Шримп Флаке Фисх Фоод

Шљокотина је изванредна сточна храна за саднице у раном добу. Може промовисати пробавну апсорпцију саднице, повећати брзину раста и побољшати стопу преживљавања. Поред тога, она је тако пријатна и неће утицати на квалитет воде. А љута кашика је корисна за апетит семена.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1. Увод производа


Т1грп_КсгБуКСКСбеРКЕ._112847.јпг


Шљампињска љуска је својеврсна дивна сточна храна за саднице у раном добу. Кукурузне кашице у нашој компанији имају богату исхрану и висок квалитет, погодне за бебе рибе. Наши производи имају пуно врста исхране

амино киселине, витамина, минералних супстанци и незасићене масне киселине. Наши производи могу промовисати пробавну апсорпцију саднице, повећати њихову брзину раста и побољшати стопу преживљавања. Штавише, наши производи су толико прилагодљиви и неће утицати на квалитет воде. Љуспице од козе су корисне за апетит семена, тако да су одличне.

2. Састојци производа

Рибља мока, ракови од раствора соли, пшенично брашно, екстраховани талог од туне, рибље уље, каротен, природни пигмент, лецитин, мултивитамин.

3. Функција производа

Кукурузне пахуљице у нашој компанији имају висококвалитетни протеин израђени од раствора црне боје и других животиња, а оне су одлична дијета за све тропске рибе. Можемо користити љуспице раствора црне боје уместо да живе салате раствора и додамо црвене или жуте пигменте према вашем захтеву. Кроз напредан процес, наши производи имају богату исхрану и немају нечистоће.

4. Упутство за храњење

Феед само толико колико ће ваша риба конзумирати у року од неколико минута, око пет пута дневно. Избегавајте претерану количину хране.

Hot Tags: кинеска храна за рибу, Кина, произвођачи, добављачи, куповина, цена, за продају
Istraga